Vi er fusioneret!

”Vi vil være de mellemstore virksomheders foretrukne IT-samarbejdspartner.”

Microdata, Skan-data, 1st Level og ADDvision fusionerer. Den fremtidige forretning hedder ADDvision 

  

”Vi har set mange opkøb og sammenlægninger i den danske IT-branche, og resultatet er enormt store virksomheder, som bliver bureaukratiske og procesdrevne … og hvor mange kunder blot bliver et nummer i køen. Vores DNA ligger i de danske mellemstore virksomheder og vores mantra er nærvær og menneskelighed. Naturligvis koblet med en skarp forretningsforståelse og teknologisk tyngde. Vi ser en tydelig tendens til, at kunderne ønsker langvarige relationer, hvor medarbejderne er de samme, som kender virksomhedernes udfordringer og ønsker på rygraden,” forklarer Nicki Bjerg, der er CCO i ADDvision.

 

Med fusionen får ADDvision godt 70 medarbejdere med baser i Herlev og Skanderborg, og især samles erfaring og viden, så ADDvision kan tilbyde bredere og stærkere ekspertise på IT-Outsourcing, Cloud hosting og ERP til Danmarks private og offentlige virksomheder. 

 

Nærvær, kontinuitet og teknologi i en One Stop Shop 

Nicki Bjerg fortsætter: ”Man kan godt være ægte menneskelige og samtidig i front på teknologien. Alle skal fokusere på sikkerhed, hastighed og automatisering og naturligvis kundernes behovsopfyldelse. Det er blevet afgørende for at være en succesrig virksomhed, og det ER meget teknologisk. Her vil vi give vores kunder en hverdag med teknologien i øjenhøjde. Både de virksomheder, der rider på teknologien for at vokse eksponentielt, og de, der allerede er blevet store og internationale. Det er scenarier som mange danske SMVer befinder sig i.  Og vi hjælper dem med at udvikle deres IT, så den matcher strategi og budget.”  

”Dét, vi lover vores nuværende om fremtidige kunder i vores nye ADDvision, er nærværende service og kontinuitet. At du får en dygtig samarbejdspartner – uanset din virksomheds kompleksitet og størrelse. Og så er vi naturligvis glade over, at vi tilbyder både bred og dyb ekspertise, eksempelvis ERP med alle tillægsløsninger, Public & Private Cloud, IT-sikkerhed, Platform- og applikationsdrift, brugersupport, IT-Outsourcing, implementeringsprojekter, Microsoft Services og meget mere,” slutter Nicki Bjerg.