IT-infrastruktur drift

Få adgang til en bred vifte af spidskompetencer og fokusér på dét, du er bedst til

Supportaftale til netop dine behov

Når du vælger at outsource din IT-infrastruktur drift til ADDvision overlader du hele eller dele af supporten og den løbende vedligeholdelse til os. Det er lige fra den underliggende IT-infrastruktur, til drift af dine platforme og helt op til, at vi tager os af dit operativsystem og af de enkelte servere og IT-infrastruktur enheder, der driver dine kritiske og ikke-kritiske IT-systemer. Hertil kommer overvågning, IT-sikkerhed og backup. Med en outsourcing-løsning kan du få afgang til en bred vifte af spidskompetencer, forbedre servicekvaliteten og reducere omkostningerne.

Premium

Giver dig løbende assistance…

Standard

Giver dig det rette mix…

Basic

Giver dig et sikkerhedsnet…

Dine fordele ved den rigtige outsourcing-aftale med ADDvision

Pålidelig drift

Kontinuerlig overvågning af tilgængelighed og sikkerhed. Vores supportcenter og driftskonsulenter sikrer, at kapaciteten til dine applikationer altid er på et sikkert IT-sikkerheds- og Governance niveau. 

Øget strategisk fokus

Få mere tid og overskud til det strategiske arbejde. Vores supportcenter sikrer driften og tager action ved alarmer. Samtidig tager din faste konsulent hånd om de løbende opgaver og ændringer.

Hurtig skalering op/ned

Oplev fuld og hurtig skalerbarhed på dine løsninger. Vores supportcenter sikrer, at der altid er menneskelige ressourcer klar til at reagere, hvis der opstår pludselige behov på din IT-infrastruktur.

Fast pris – uden overraskelser

Vi indgår gerne en fast aftale, så du kender dit IT-budget. Med vores palette af driftspakker kan vi give dig den mest hensigtsmæssige måde at driver din IT-infrastruktur på.

Er outsourcing af IT-infrastruktur driften det rigtige for din virksomhed?

Ved outsourcing af din IT får du adgang til en bred vifte af spidskompetencer og de nyeste værktøjer til dit IT-landskab og dine IT-systembrugere. Din IT vil altid være under konstant overvågning, og vi er klar til at tage action straks, der er behov for det. Samtidig skal du også være opmærksom på, at den største viden om din IT-løsning nu ligger hos en professionel samarbejdspartner, og det er vigtigt, du gør et godt forarbejde, så du får valgt den rette partner. Lad os sammen vende fordele og ulemper i forhold til din strategi.

Kontakt Dan for at høre mere ⤵

Dan Jensen
Sales & Purchase Manager
dan.jensenZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Øget IT-sikkerhed

Oplever du, det kan være svært at være up-to-date med sikkerheden på IT-området og de udefra kommende krav, der konstant bliver større og større? I mange virksomheder er netop IT-systemet en akilleshæl samtidig med, at truslen fra hackere vokser. Med outsourcing af IT-infrastrukturdriften kan sikkerheden øges. Din IT er her under konstant overvågning, opdateret og vores eksperter ved straks, hvad der skal gøres, hvis alarmen går.

Se vores øvrige IT-outsourcing løsninger

IT-brugersupport

Applikationsdrift

IT-projekter og implementering