Business Central

Opnå bedre kontrol med forretningen i en samlet cloud løsning

Få en løsning målrettet din branche

Business Central er en cloud baseret ERP-løsning målrettet SMV. I løsningen er forretningsprocesser som økonomi, lagerstyring, indkøb, salg, produktion, projektstyring og servicehåndtering samlet på én platform. Det reducerer de manuelle opgaver, skaber mere strømlinede arbejdsgange samt lettilgængelige og valide data.

Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette løsning, som understøtter din forretning bedst muligt både nu og i fremtiden. En løsning som giver dig flere fordele.

Automatisk opdatering
Din Business Central løsning bliver automatisk opdateret til den nyeste, hurtigste og sikreste version – helt uden, at du skal tænke over det. Det sker løbende og langt oftere end tidligere.
Hurtig effekt med extensions
Kundespecifikke funktioner i Business Central bliver udviklet i programpakker, som hedder extensions. De fungerer med det samme, opdateres løbende og fungerer altid med den nyeste version af din software.
Åbner nye muligheder
Har du brug for en brancheløsning eller en specifik udvidelse til din Business Central løsning, kan du nu anvende Markedsplads. Det er Microsofts app-butik, hvor du kan finde og downloade app-udvidelser til din Business Central løsning.

Dine fordele med en Business Central løsning i tæt samarbejde med ADDvision

Viden

Øg indsigten i din forretning

Opnå bedre kontrol med de finansielle data, maksimer den økonomiske synlighed og tag mere rentable finansielle beslutninger gennem Business Central.

Succesful drift

Accelerer salgsprocesserne

Hold bedre styr på dine kunderelationer og foretag de rigtige prioriteringer i det daglige arbejde. Dermed kan du i endnu højere grad leve op til det aftalte og udvide kundeoplevelsen.

Succesful drift

Arbejd smartere og hurtigere

Få bedre indsigt i workflows, automatiser arbejdsgange og besvar forespørgsler hurtigere. Det er bare nogle af fordelene med Business Central.

Succesful drift

Tilpas i takt med din virksomheds udvikling

Skaler løsningen i takt med din virksomheds udvikling og ændrede behov. Via Apps kan du tilføje præcis den funktionalitet, der giver dig gode muligheder for tilpasning til markedets dynamik.

Hvornår bør du vælge Business Central?

Business Central er en omfattende ERP-løsning, der som standard understøtter mange brancher.
Business Central er til virksomheder, der har behov for en samlet softwareløsning. Du får adgang til branchespecifik funktionalitet, inden for f.eks. handel, produktion, logistik, projekt og service. Business Central er nem at bruge og en helt ny måde at tænke økonomisystem på med et tæt sammenspil med resten af Microsofts programmer og platforme.

Kontakt Per for at høre mere ⤵

Per Steen Jensen
Senior Solution Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

timers erfaring med ERP implementeringer

timers erfaring med implementering af NAV/BC

år har vi implementeret NAV/BC løsninger

 Skræddersyet Business Central løsning til din virksomhed

Vi kan skræddersy din Business Central-løsning, så det passer præcis til de opgaver, der skal løses i din virksomhed. Hos ADDvision har vi erfaring med mange forskellige og unikke løsninger (apps) på tværs af både brancher og koncepter. Vores hold af eksperter står klar til at rådgive dig om, hvilke tillægsløsninger du skal bruge til forskelligartede opgaver, lige fra automatisering af dokumenthåndtering til en komplet online scannerløsning (WMS) på lageret.

Se vores øvrige ERP-tilbud

Strategi & rådgivning

Drift af eksisterende løsning

Support ERP-løsninger