Strategi & Rådgivning

Lad os sammen udvikle en stærk ERP-løsning under din forretning

Valg af samarbejdspartner & projektmetode er afgørende for succes

Det kan være svært at overskue, hvordan man kommer videre i processen med Business Central fra Microsoft. Der findes ikke en bestemt måde at implementere løsningen på. Vi har stor teknologisk indsigt, forstår din forretning og processerne, har over 30 års erfaring med ERP og implementeret Business Central siden frigivelsen i 2018. Det er et stærkt fundamentet, når Business Central (ERP) skal implementeres med succes og skabe fuld værdi.

Vi kan dermed også hjælpe dig sikkert i mål med Business Central. Vores indledende anbefalinger er følgende:

Styr på udgangspunktet
Din virksomhed er unik. Derfor er det afgørende, at vi kender jeres udgangspunkt, processer og krav. Det er en forudsætning for, at vi kan opsætte din Business Central løsning korrekt og dermed opnå størst værdi.
Dynamisk projektmodel
Vi benytter en modelbaseret projektmetode, som er faseopdelt og understøtter et dynamisk projektforløb. Den uddybes i takt med, at projektgruppen træffer nye beslutninger eller projektets forudsætninger ændrer sig.
Realistisk plan
Vi inddeler implementeringen af Business Central i realistiske faser, der giver mening for din virksomhed. Det viser vores erfaring giver det bedste resultat.

Dine fordele med indsigtsfuld rådgivning hos ADDvision

Agilt projektforløb

Vores projektmetode tager udgangspunkt i ”Best practice” med standard Business Central. Det giver et hurtigere og mere agilt projektforløb, når vi benytter standardløsningen så meget som muligt.

Cloud eller on-premise løsning

Business Central er en ægte cloud-løsning som desuden kan afvikles på en lokal server, i et hostingcenter eller som hybrid-løsning. Vi har overblikket og kan rådgive dig til den rigtige løsning.

Anerkendte Apps og integrationer

Vi kan tilbyde en række anerkendte apps og tillægsløsninger til Business Central fra bl.a. Continia, Naveksa og Tasklet Factory. Vi har desuden stor erfaring med integrationer til tredjepartsløsninger som Power BI, Power Platform, WMS, PIM, e-handel m.m.

Undgå overraskelser

Der findes ikke kun én måde at løse en IT-opgave på. Derfor er det vigtigt at få afstemt rammer og prismodel for at undgå overraskelser – især mht. pris og garanti. Vi løser både dine opgaver til fastpris eller som estimat.

Opnå succes med automatisering og integration

Med integration og automatisering af data, systemer og arbejdsprocesser skabes strømlinede workflows i virksomheden. Dermed undgår I dobbeltarbejde og kan øge produktiviteten. Med vores mange års erfaring og omfattende ekspertise kan vi hjælpe med en digital integration til din Business Central løsning.

Kontakt Per for at høre mere ⤵

Per Steen Jensen
Senior Solution Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Perfekte ERP-projekter med erfaren projektleder

Det vigtigste i sikker projektledelse af dine projekter er vores samarbejde. Med vores erfarne projektledelse får du sikkerhed for, at projektet kommer i mål til tiden, omfatter dét du ønsker, tager højde for ændringer og at løsningen virker som forventet, når den tages i brug.

Vores projektleder styrer projektet hos ADDvision i tæt samarbejde med den intern projektleder eller -koordinator hos jer. Allerede i vores fælles workshop, ved starten af et projekt, får vi defineret både roller og ansvar.

Se vores øvrige ERP-tilbud

Business Central

Drift af eksisterende løsning

Support ERP-løsninger