Skab et fremtidssikret fundament med den rette cloud hosting platform for din forretning

Vi forstår både din forretning og de teknologiske muligheder og kan derfor rådgive dig om det rigtige valg af cloud hosting platform.

Cloud Hosting

Fordelene er mange, når dine data, applikationer og IT-infrastruktur flytter sig ud i skyen. Din virksomhed får større ydeevne, minimal nedetid og gode muligheder for skalering ved at købe adgang til software, infrastruktur og dataplads på abonnement.

Vores kompetente IT-specialister er klar til at rådgive dig om den rette cloud hosting strategi og til at tage ansvaret for implementering, drift og support. Vi arbejder tæt på din hverdag og frigør dig for det løbende arbejde med at opdatere software og systemer samtidig med, at der er fuld styr på backup og sikkerhed.

Vi har solid erfaring med at tilbyde et stærkt hybrid set-up på Private og Public Cloud, som understøtter jeres forretningsvækst og IT-strategi.

strategi design & udvikling implementering drift evaluering IT Outsourcing - Cloud Hosting - ERP

Dine fordele med førsteklasses dansk cloud hosting hos ADDvision

Cloud hosting support 24/7

24/7 support fra øverste hylde

Vores danske IT-specialister sidder klar til at hjælpe, når du har behovet. Din virksomhed er dermed understøttet af både din primære konsulent og vores 24/7 support- og driftsteam.

Cloud Hosting fleksibilitet

Fleksible aftaler

Vi har ingen binding på valg af platform. Du vil derfor opleve en stor fleksibilitet i vores samarbejde.

Cloud hosting sikkerhed

Dokumenteret høj IT-sikkerhed

ISAE 3402-erklæring uden anmærkninger samt løbende dokumentation af dit IT-landskab. Det er din sikkerhed for, at vi tager vores ansvar seriøst.

Cloud hosting konsulent

Dedikeret konsulent

Du får en fast konsulent, som kender og forstår netop din forretning uanset valg af cloud platform. Din virksomhed er understøttet af både din primære konsulent og vores 24/7 support- og driftsteam. Det er din sikkerhed for, at vi kan understøtte din forretning og jeres fortsatte udvikling.

Kender du det?

"

I har løbende behov for at skalere op/ned for jeres IT-ressourcer

"

Det er svært at være up-to-date vedrørende datasikkerhed

"

Frygten for ikke at have en valid backup, når uheld opstår

"

I ønsker større garanti for høj oppetid

Lad os samarbejde om udvikling og implementering af jeres cloud platform

Vi tager ansvaret for din virksomheds cloud hosting og hjælper med at udvikle området, så du er på forkant med teknologien med den rette platform under forretningen.

Brian Egegaard

Senior Sales Executive
brian.egegaardZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Giv trygt ansvaret til ADDvision

Med den rigtige cloud løsning kan du opnå stor fleksibilitet, pålidelighed og komme på forkant med dagligdagens udfordringer.

Vores løsninger

Vores team af IT-specialister og rådgivere samt din faste konsulent er med hele vejen ved implementering og drift af den rette cloud løsning i din virksomhed. Vi har omfattende erfaring med valg af den rette strategi samt implementering og drift hos kunder i mange brancher.
Læs mere om vores løsninger og tilbud til dig

Private cloud

Public cloud

Hybrid cloud

Virtual desktop

  Servicekoncept tilpasset dine behov

Kontakt os for en pris.

Fra on-premise via private cloud til public cloud

Det startede med en fælles forståelse af kundens IT-strategi og indsigt i, hvor Carglass® som forretning, ønskede at bevæge sig hen. Herefter var processen at få klarlagt Carglass® cloud modenhed, og hvilke forudsætninger, der skulle være på plads, før vi kunne påbegynde transitionsarbejdet til public cloud,” fortæller adm. direktør André Dommer fra ADDvision. ”Hos Carglass® var den primære baggrund ønsket om omkostningsbesparelser, skaleringsevne og øget fleksibilitet. Dermed vil deres IT-løsning også i højere grad kunne bakke op om deres overordnede strategi

– André Dommer, CEO