Private cloud

Dedikeret IT-miljø, høj fleksibilitet og stor kontrol

Træf det rette valg

En private cloud-løsning er typisk dedikeret en enkelt organisation og giver fuld kontrol over data, netværksinfrastruktur og sikkerhed, og er isoleret fra andre brugere. Private cloud giver særlige muligheder for at skræddersy en løsning præcist til den enkelte virksomhed.

Løsningen anvendes typisk af virksomheder som har høje sikkerhedskrav. En private cloud løsning kan også være ”shared”, hvor infrastruktur og ressourcer er delt med flere organisationer – og stadig med strenge krav om adskillelse og kontrol. Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette løsning, som understøtter din forretning bedst muligt.

Shared cloud

Reducer omkostningerne ved din IT-infrastruktur og gør det nemmere at skalere ressourcer efter behov med en shared cloud løsning. Her deler flere virksomheder samme cloud-infrastruktur og ressourcer. Applikationer og data er adskilt og beskyttet mod hinanden, men de deler den samme fysiske infrastruktur.

Private cloud

Få en høj grad af kontrol og sikkerhed over ressourcer og data med private cloud. Her er cloud-infrastrukturen dedikeret til en enkelt organisation. Skalérbarhed og fleksibilitet opretholdes, og organisationen kan stadig drage fordel af cloud-teknologier som virtualisering og automatisering.

Dine fordele med topklasse cloud hosting hos ADDvision

2-center drift

Vores private og shared cloud platform bygget i et 2-center drift set-up, hvor dine data altid er replikeret. Vi kan dermed levere en oppetid på 99,9%.

Fast pris

Vi leverer fastpris aftaler uden overraskelser. Du får dermed et hurtigt overblik over dine IT-omkostninger for hele året.

Garanti for at data kun er i Danmark

Få fuld kontrol over dine følsomme data. I vores redundante Private Cloud platform opbevares alle data i Danmark.

Agilt fundament til digital transformation

Få hurtig og fleksibel adgang til skyen fra vores private cloud. Vi tager hånd om hele processen ifm. din virksomheds cloud rejse.

Hvornår bør du vælge private cloud?

Ønsker du sikkerhed for, at dine data kun placeres i Danmark og er det vigtigt for din virksomhed at have faste økonomiske rammer, så er en private cloud løsning det rigtige valg.

Kontakt Brian for at høre mere ⤵

Brian Egegaard
Senior Sales Executive
brian.egegaardZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Dokumenteret høj IT-sikkerhed

ADDvisions datacentre er revisorgodkendte med en ISAE 3402-erklæring og har de sidste syv år ikke fået nogen anmærkninger.
Det er din sikkerhed for, at vi har etableret et kontrolmiljø- og processer, som giver dig den højeste IT-sikkerhed.

Se vores øvrige cloud hosting løsninger

Public cloud

Hybrid cloud

Virtual desktop