Vil du være en del af vores team?

Vil du med på holdet sammen med over 65 kolleger, som brænder for samarbejdet med vores kunder om strategi, IT og digitalisering?

Karriere og fællesskab hos ADDvision

Hos ADDvision har vores medarbejdere typisk ansvaret for et mindre antal kunder, hvilket giver god tid til at fordybe sig og servicere kunden bedst muligt. Samtidig er vi også et godt team på tværs af organisationen, og der er altid gode muligheder for sparring med kollegerne og med vores specialister på de enkelte fagområder. 

Vi er stolte over en utrolig høj anciennitet sammenlignet med branchen. Vi ønsker, at vores medarbejdere hele tiden kan udvikle sig. Hos os er der derfor stor opbakning til at få løftet sit kompetenceniveau, hvad enten det handler om certificeringer, mere viden om ny teknologiske løsninger eller videreuddannelse til at styrke de personlige eller teoretiske kompetencer.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi vægter de sociale arrangementer meget højt. Det gælder både vores traditionelle julefrokoster i udlandet, fredagsbarer, sommerfestivaler i det danske land, og hvad vi ellers har gjort noget ud af igennem tiden.

Kunne du tænke dig at være en del af et team, hvor der er plads til at have det sjovt, så ser vi frem til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Se vores ledige stillinger her på siden.

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Ansøgningen sendes til job@addvision.dk

Mød en medarbejder

Medarbejderne er ADDvisions vigtigste ressource. En sund virksomhed skabes gennem veluddannede, topmotiverede og stabile medarbejdere.
Mange af vores medarbejdere har langvarige relationer til kunderne, hvilket opleves som et plus fra begge sider.

Grib mulighederne

Thomas Rez har i flere år været studentermedhjælper hos ADDvision og er nu projektkoordinator.

 ”ADDvision er en arbejdsplads med mange muligheder. Når man har lysten og modet til løbende at få nye udfordringer, er det bare at gribe ud efter dem. Det er fedt at være i en virksomhed, som tager ansvar og giver plads til, at man kan udvikle og dygtiggøre sig.”

Del af teamet fra dag ét

Projektkoordinator Leyla Omraninejhad arbejder med stort overblik og som en sikker ankermand på flere af vores spændende projekter.

 ”Jeg er rigtig glad for at være hos ADDvision. Her er et supergodt socialt miljø, og jeg har fra første dag følt mig som del af teamet. Det har stor betydning i det daglige arbejde, hvor vi både er tæt på kunderne og har teamet lige bagved til at supportere, når der er behov for det.”

Ansvar og tryghed

Mike Morten Pedersen er IT-konsulent hos ADDvision har et særligt ansvar for en håndfuld af vores kunder.

 ”Jeg arbejder altid tæt på kunden og kender deres forretning, så jeg kan træde til, når de har behovet. Jeg sætter stor pris på dét ansvar. Samtidigt er det en stor tryghed for både kunden og mig, at jeg har et yderst kompetent team af kolleger bagved. Det gælder både drift og sparring på særlige opgaver.”

God plads til udvikling

IT-konsulent Niclas Andersen er specialist indenfor netværk og sikkerhed. Det er til stor glæde for vores kunder og internt i virksomheden.

 ”Sideløbende med mit tætte samarbejde med kunderne tager jeg også del i udviklingen af nye services. Det er superfedt på den måde at kunne udvikle mine egne kompetencer samtidig med, at vi udvikler nye ydelser hos ADDvision.”