Hybrid cloud

Kombiner mulighederne og opnå det bedste fra to verdener

Uvildig rådgivning sikrer dig den rette løsning

Ved at kombinere private cloud og public cloud, har du muligheden for at placere de mest kritiske forretningssystemer og imødekomme komplekse krav i private området, og samtidig udnytte de fleksible muligheder i public cloud til eksempelvis hurtig skalering af dine ressourcer.

Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette løsning, som understøtter din forretning bedst muligt. Som udgangspunkt er vi platforms-neutrale. Vi er dog meget opmærksomme på, at en hybrid strategi kan stille store krav til din organisation.

Uvildig rådgivning
Vi har ikke en forudindtaget holdning til, hvor dine forretningskritiske applikationer og workloads skal placeres. Vi starter altid med at forstå jeres strategi og forretning, inden vi foreslår valg af platform. I vores samarbejde går vi løbende ind og evaluere på din løsning, så vi sikrer, at vi altid har den optimale platform under din forretning.
Bredt kompetencebehov
En hybrid cloud strategi stiller store krav til jeres IT-organisation. Kompleksiteten ved at administrere både offentlige og private cloud-miljøer kræver styr på integrationen, sikkerheden og omkostningerne. Det kan stille særlige krav til dine medarbejderes kompetencer, at opnå succes med en hybrid cloud-strategi.

Spil på flere strenge med et hybrid cloud set-up i samarbejde med ADDvision

Undgå enten-eller ved valg at ny IT-platform

Få det bedste fra begge verdener og udnyt fordelene ved samtidig brug af private og public cloud

Større fokus på din forretning

Få en grundig vurdering inden valg af platform til dine forretningskritiske systemer. Vi får belyst jeres cloud modenhed sammen med dig, så vi sikrer den rette løsning til din forretning.

Compliance hensyn kan håndteres i hybrid cloud

Sikker håndtering af særlige krav til unikke data eller systemer i den rette cloud. Vi sikrer overholdelse af de love, reguleringer og sikkerhedsstandarder, der gælder for din virksomhed.

Altid up-to-date

Hybrid IT-strategi og tilgang sikrer en agil IT-infrastruktur til din virksomhed. Gennem vores værdiskabende proces kan vi være på forkant med teknologien målrettet din forretning.

Hvornår bør du vælge hybrid cloud?

Vi taler typisk hybrid cloud med vores kunder, når de har overdraget infrastruktur ansvaret til os. Vi ønsker at placere kundens forretningskritiske systemer på den platform, der er bedst egnet til formålet og giver kunden en forretningsmæssig fordel. Dette resulterer mange gange i, at vi udnytter fordelene fra både private og public cloud til den enkelte kunde, og kunden dermed kan koncentrere sig om sin forretning.

Kontakt Brian for at høre mere ⤵

Brian Egegaard
Senior Sales Executive
brian.egegaardZXCaddvisionCXZdk

+45 4320 6020

24/7 support fra øverste hylde

Hos ADDvision kender vi din løsning og vores danske IT-specialister sidder klar til at hjælpe med support netop, når du har behovet. Vi tilbyder tre niveauer med et fastpris servicekoncept, så du kan vælge det, som passer lige til jer.

Se vores øvrige cloud hosting løsninger

Private cloud

Public cloud

Virtual desktop