Virtual desktop

Giv dine brugere fleksibel desktop-adgang via nettet og centraliser administrationen

Microsoft 365 og Citrix Workspace

Med en virtuel desktopløsning får dine brugere en fleksibel adgang til en virtuel computer via internettet, hvor de kan bruge de relevante applikationer og software. Samtidig bliver det virtuelle miljø vedligeholdt fra en central administration. Det giver høj sikkerhed og ydeevne samt lavere hardwarekrav og omkostningsbesparelser.

Løsningen er særligt velegnet ved fjernarbejde, mange eksterne medarbejdere og til de virksomheder som har høje krav til sikkerhed omkring brugerne.

Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette løsning, som understøtter din forretning bedst muligt. Vi leverer både virtuelle desktopløsninger på Citrix Workspace og Microsoft 365. Bliv klogere på mulighederne.

 

Microsoft 365 

En modern workplace løsning…

Citrix Workspace

Citrix Workspace gør det nemt…

Dine fordele med den rigtige virtuelle desktopløsning i samarbejde med ADDvision

Øget engagement og produktivitet

Få et komplet intelligent digitalt arbejdsrum, der organiserer, guider og automatiserer arbejdet. Løsningen giver fx mulighed for dokumentdeling, realtidsredigering og kommunikation via chat.

Reducere kompleksiteten af jeres IT

Forenkling af administration og sikring af apps, brugere og netværk øger brugervenligheden. Den fleksible adgang via internettet giver brugerne en velkendt og konsistent brugeroplevelse.

Frit valg af device system

Opnå samme brugeroplevelse ved skifte mellem MacOS, iOS, Android og Windows enheder. Og om der arbejdes på PC, tablet eller en mobilenhed, så vil jeres brugere få samme oplevelse.

Integrer med Microsoft 365

Citrix Workspace kan integreres med Microsoft 365 systemer og værktøjer. Dine brugere kan dermed opnå fordele fra begge verdener.

Hvornår bør du vælge en virtual desktop?

Desktop virtualisering skal du tænke ind i din IT-strategi, hvis du gerne vil frigøre dine brugere fra en fast arbejdsstation. Brugerne får hermed mulighed for at tilgå deres desktop fra et hvilket som helst sted og en hvilken som helst enhed.

Kontakt Dan for at høre mere ⤵

Dan Jensen
Sales & Purchase Manager
dan.jensenZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Høj fleksibilitet – også på farten

Vi udvikler sammen en løsning som passer perfekt til jeres hverdag og udnytter mulighederne med en virtual desktop løsning.
En virtual desktop giver dine brugere hurtig og fleksibel fjernadgang med høj sikkerhed, uanset hvor i verden de sidder.

Se vores øvrige cloud hosting løsninger

Private cloud

Public cloud

Hybrid desktop