IT-projekter og implementering

Få et stærkt IT-leverance team – tæt på din hverdag

Værdiskabende samarbejde

Når IT skal knytte stærke bånd til din forretning og skabe daglig værdi er det afgørende med en stærk projektledelse, implementeringsplan og frem for alt et IT-team, som tager højde for din hverdag. Hos ADDvision tilbyder vi et effektivt og tæt samarbejde med jer, et dokumenteret stærkt leverance set-up samt en agil og gennemprøvet procesmodel. Det skaber tryghed og høj kvalitet samt minimerer risici for dine IT- projekter.

Vi arbejder ud fra en gennemprøvet og værdiskabende proces lige fra strategi og udvikling til implementering, drift og evaluering. Udgangspunktet er altid at bakke op om visionen og målsætningerne for din virksomhed.

Strategi, design & udvikling

Det kan være udfordrende at…

Implementering & evaluering

Vores professionelle IT- konsulenter

Dine fordele med effektiv og erfaren projektledelse hos ADDvision

Erfaring og viden

Du får glæde af vores omfattende erfaringsgrundlag og IT-teknologiske indsigt. Din faste IT-konsulent sikrer at viden fra alle vores specialister også kommer din virksomhed til gode.

Implementering i øjenhøjde

Vi møder dig, der hvor du er og kan fortælle, hvordan teknologien skaber mest værdi. Vi sørger for at dine implementeringer sker på et teknisk niveau og budget, hvor din virksomhed altid kan følge med.

Skalerbar og fremtidssikrede løsninger

Vi sikrer et unikt set-up, som passer præcis til din virksomhed lige nu, men også ved ændringer i fremtiden. Vi dokumenterer, hvad vi laver, så vi let kan bygge videre på din løsning.

Undgå overraskelser

Vores proces er velafprøvet og transparent, hvilket minimerer risici og sikrer styring af budget. Når projektet kræver det sikrer vores projektleder, at både teknologi, tidsplaner og økonomi holdes indenfor de aftalte rammer.

Kom sikkert i mål

Vi arbejder ud fra en gennemprøvet og værdiskabende proces lige fra strategi og udvikling til implementering, drift og evaluering. Udgangspunktet er altid at bakke op om din virksomheds vision og målsætningerne. Med vores yderst erfarne projektledere og effektive IT-konsulent teams, får du sikkerhed for, at dit projekt kommer i mål til tiden, omfatter dét du ønsker, tager højde for ændringer og at løsningen virker som forventet, når den tages i brug.

Kontakt Dan for at høre mere ⤵

Dan Jensen
Sales & Purchase Manager
dan.jensenZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Vi er med hele vejen

Hos ADDvision er vi med hele vejen fra den indledende snak om dine muligheder, til implementering og vedligeholdelse af den færdige løsning. Vi arbejder altid tæt på din hverdag, og du er i gode hænder. Vi har overblikket til at tilbyde og implementere netop den IT-løsning, du har størst glæde af – både på kort og lang sigt.

Se vores øvrige IT-outsourcing løsninger

IT-brugersupport

Applikationsdrift

IT-infrastruktur drift