Drift af eksisterende løsning

Din trofaste, ældre Microsoft ERP-løsning er i gode hænder hos ADDvision

Rådgivning tilpasset din løsning

Hos ADDvision ved vi, at virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Det gælder også på ERP- området. Hos nogen passer det bedst at fortsætte på en ældre løsning som fx NAV eller C5 et stykke tid endnu – og din trofaste løsning er i gode hænder hos os. Vi kender systemet i detaljen og lover dig, at din virksomhed kører succesrigt videre i samarbejde med os et godt stykke tid fremover.

Vi har et stærkt team af konsulenter, som supporterer de ældre ERP-løsninger, så længe der er behov for det. Vi gør meget ud af løbende at evaluere din virksomheds specifikke behov. Herudfra kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilke opgraderingsmuligheder, der er mest relevante for din virksomhed.

Få råd om kampagner

Der er flere aktuelle kampagner…

Nye krav i lovgivningen

Den nye bogføringslov stiller…

Optimering af ældre løsning

Vi kan stadig optimere…

Dine fordele i et tæt samarbejde med ADDvision – både nu og i fremtiden

Succesrig drift

Vi sikrer en stabil drift hos jer eller i vores hostingcenter. Vi har den nødvendige ekspertise til at varetage alle aspekter omkring IT- og systemsammenhængene. Opstår der problemer og kritiske situationer, kan du regne med, at vi løser det inden for en acceptabel tidshorisont.

Velovervejet skift af ERP

Vi har specialiseret os i at give personlig rådgivning, og vi gør derfor meget ud af at evaluere din virksomheds specifikke behov. Herudfra kan vi hurtigt give dig kompetent rådgivning om hvilke opgraderingsmuligheder, der er mest relevante for din virksomhed – nu og i fremtiden.

Support fra øverste hylde

Når du er kunde hos ADDvision tilstræber vi, at flere konsulenter kender til din løsning og dermed, at din support er vidende, hurtig og effektiv. Vi sammensætter en supportaftale ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned.

Dedikeret konsulentteam

Du får et fast team af konsulenter, som kender og forstår netop din forretning. Det gør vores support vidende, hurtig og effektiv. Vi sammensætter en supportaftale ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned.

Du skal ikke presses til et hurtigt skift af ERP-løsning

Hos ADDvision kender vi din løsning og de teknologiske muligheder. Vi tager løbende dialogen med dig om, hvordan din fremtidige løsning kan se ud for fortsat at understøtte din forretning bedst muligt. Vi hjælper dig både med den rette tekniske platform og ERP-løsningen.

Kontakt Per for at høre mere ⤵

Per Steen Jensen
Senior Solution Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Erfaring og transparens giver tryghed

Vi har over 30 års erfaring med implementering af ERP-løsninger og ved, hvordan Dynamics Business Central implementeres med succes. Vi arbejder altid med stor transparens, efter en fast metode og i tæt samarbejde med dig. Det viser vores erfaring giver bedst succes med Business Central.

Se vores øvrige ERP-tilbud

Strategi og rådgivning

Business Central

Support ERP-løsninger