Øg effektiviteten og skab udvikling med indsigtsfuld integration og automatisering af dine arbejdsprocesser

Vi har stor teknologisk indsigt og forstår din forretning og processerne. Det er fundamentet, når ERP-løsningen skal skabe fuld værdi for din virksomhed.

Business Central

Med den rigtige ERP-løsning samles alle arbejdsprocesser – fra produktion til logistik og salg. Det reducerer de manuelle opgaver, skaber mere strømlinede arbejdsgange samt lettilgængelige og valide data. Hermed øges beslutningskompetencerne og arbejdsprocesserne, og du får en mere effektiv organisation og bedre kontrol med din forretning.

Vores IT-specialister tager hånd om din virksomhed hele vejen ved implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central lige fra strategi og udvikling til implementering, drift og evaluering. Vi står også klar til at hjælpe, hvis du ønsker vores support på en eksisterende (ældre) løsning. Vi bygger på over 30 års erfaring og har særlig stor viden om løsninger til produktions- og handelsvirksomheder.

strategi design & udvikling implementering drift evaluering IT Outsourcing - Cloud Hosting - ERP

Dine fordele med førsteklasses ERP-samarbejde med ADDvision

Erfaring og viden 

Du får glæde af hele erfaringsgrundlaget på over 30 år med ERP-løsninger – hvor vi har rådgivet om optimeringer, integrationer og automatisering for mange virksomheder inden for især handel & produktion.

Rådgivning i øjenhøjde

Vi ved, at IT-løsninger skal udarbejdes i tæt samarbejde med kunden. Dette giver en gennemsigtighed, der sikrer, at udfordringer bliver adresseret hurtigt og garanterer den nødvendige inddragelse af kunden i hele processen. Samtidig giver det sikker styring af risici og økonomi.

Skalerbar og fremtidssikrede løsninger

Business Central er en helt ny måde at tænke økonomisystem, it-arkitektur og -drift på. Business Central giver din virksomhed valgmuligheder og vækst på dine betingelser som en Cloudløsning eller on-premise løsning.

Support fra øverste hylde

Når du er kunde hos ADDvision tilstræber vi, at flere konsulenter kender til din løsning og dermed, at din support er vidende, hurtig og effektiv. Vi sammensætter en supportaftale ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned.

Kender du det?

"

Jeres systemer og data er ikke forbundet optimalt

"

I kunne med fordel øge digitalisering af jeres arbejdsprocesser

"

Jeres beslutningskompetence kan forbedres med samling af alle data

"

I efterspørger en mere nærværende og kompetent support

Lad os samarbejde om udvikling og implementering af jeres Microsoft ERP-løsning

Vi tager ansvaret for din Business Central løsning og udvikler den i tæt partnerskab med dig. Vores mangeårige erfaring viser, at det giver det allerbedste resultat. Vi tilbyder også vores support på din eksisterede C5, NAV eller XAL løsning.

Per Steen Jensen

Senior Solution Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Giv trygt ansvaret til ADDvision.

Med den rigtige ERP-løsning og den rette samarbejdspartner vil du opnå bedre overblik over din forretning og komme på forkant med dagligdagens udfordringer.

Vores ERP-leverancer

Vores team af IT-specialister og rådgivere samt din faste konsulent er med hele vejen ved implementering af ERP i din virksomhed. Vi er total leverandør inden Microsoft ERP-løsninger. Det gælder uanset om det et nyt Business Central projekt, eller driften & supporten er en ældre Microsoft ERP-løsning som f.eks. C5, XAL og NAV.
Læs mere om vores løsninger og tilbud til dig

Strategi &
Rådgivning

Business
Central

Drift af
eksisterende løsning

Support
ERP-løsninger

ADAX herre rejsetaske

Dybe kompetencer og stor forståelse for forretning og teknologi

”Intet IT-system er stærkere end den samarbejdspartner, der implementerer. Vi brugte en ekstern rådgiver til at hjælpe os med at vurdere og udvælge IT-samarbejdspartnere – og de pegede på ADDvision blandt alle dem, vi undersøgte. Samarbejdet har kun bekræftet, at ADDvision har meget dybe kompetencer og stor forståelse for forretning og teknologi. Derfor skal de også stå for udrulningen af løsningen i Europa.”

– Direktør og ejer Helle Silfen, ADAX A/S