Kom tættere på ADDvision

Team ADDvision er et stærkt hold. Vi værdsætter det daglige samarbejde med vores kunder om strategi, IT og digitalisering. Vi er godt 60 medarbejdere på kontoret i Herlev og 10 medarbejdere på kontoret i Skanderborg. Vores medarbejdere har erfaring og viden fra et bredt spektrum af brancher og opgaver, og vi dyrker det faglige og sociale fællesskab på kryds og tværs i hele organisationen.

Vores konsulenter har typisk ansvaret for et mindre antal kunder, hvilket giver god tid til at fordybe sig og servicere kunden bedst muligt. Samtidig er der altid gode muligheder for sparring med kollegerne og med vores specialister på de enkelte fagområder. 

Vi ønsker at knytte stærke bånd mellem kundens IT og deres overordnede strategi. Det kræver, at vi engagerer os, udvikler os og arbejder med stor teknologisk indsigt, hvad enten det handler om nye Cloud-løsninger, ERP, netværk, IT-sikkerhed eller noget helt fjerde, som kan være til fordel for vores kunder. Derfor er løbende udvikling af både kunder og medarbejdere i fuld fokus hos os. Når du som kunde er med til at udvikle os, så udvikler vi os som forretning – til glæde for dig.

Vi samler på glade og tilfredse kunder og er meget stolte over, at over 70% af vores kunder vil anbefale os til andre. Det kan vi takke vores engagerede, glade og tilfredse medarbejdere for, hvoraf mange har lang anciennitet.

 

Funny Facts

var på juletur i Spanien sidste år

elsker gamer aftener

af os har været på Skanderborg Festival

af os har dykket med hajer

Mød dine kontaktpersoner

Salg

Brian Egegaard

Senior Sales Executive
brian.egegaardZXCaddvisionCXZdk

Per Steen Jensen

Senior Solutions Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk

Dan Jensen

Sales & Purchase Manager
dan.jensenZXCaddvisionCXZdk

Charlotte Steen

Sales Support
charlotte.steenZXCaddvisionCXZdk

Nicki Bjerg

Commercial Director (CCO)
nicki.bjergZXCaddvisionCXZdk

Ledelsen

Robert Winther

Servicedesk Manager
robert.wintherZXCaddvisionCXZdk

Henrik Gulløv

Consultant Teamlead, ERP
hegZXCaddvisionCXZdk

Troels Hessenschmidt 

Consultant Teamlead, ERP
troels.hessenschmidtZXCaddvisionCXZdk

Daniel Sølvertrop

Consultant Teamlead, IT Hosting
daniel.soelvertorpZXCaddvisionCXZdk

Brian Møller

Consultant Teamlead, IT Hosting

Kristian Hald

Consultant Teamlead, IT Hosting
kristian.haldZXCaddvisionCXZdk

Bestyrelsen

Michael Bjerregaard

Board Director

Brian Jørgensen

Board Member

Per Steen Jensen

Board Member

Jon Risvig

Board Member

Skal vi kontakte dig?

Vi tilbyder IT strategi & drift tæt på din hverdag og IT-løsninger tilpasset din virksomhed. Vi arbejder ud fra en gennemprøvet og værdiskabende proces lige fra strategi og udvikling til implementering, drift og evaluering.

Udgangspunktet er altid at bakke op om din vision og målsætningerne for din virksomhed. Vores mål er at skabe tryghed i din dagligdag – med IT som et stærkt fundament.