Support ERP-løsninger

Få tryghed i hverdagen med lettilgængelig support

Få en supportaftale tilpasset dit behov

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe, når du har brug for support. Du bestemmer omfanget. Vores servicekoncept er bygget op således, at vi sammen klarlægger dit behov og efterfølgende indgår en aftale til en fast pris, så du kender økonomi og ikke får nogen økonomiske overraskelser.

Supportaftale
En supportaftale på ERP-løsningen sikrer, at du altid bliver kontaktet af den første ledige supporter/konsulent, så hurtigt det er muligt inden for vores normale åbningstid.
Onsite-support
Onsite-support er en skræddersyet aftale om konsulentassistance hos jer. Opgaverne kan være alt fra programmeringsopgaver i jeres ERP-system til installation af en ny printer. Det er dig som planlægger de opgaver vi skal løse på de faste dage.
IT-outsourcing
Med en IT-outsourcing aftale kan du slippe ansvaret for den daglige IT-drift. Vores IT-specialister tager hånd om din IT hele vejen fra strategi og udvikling til implementering, drift og evaluering.

Dine fordele med en supportaftale fra øverste hylde hos ADDvision

Support fra øverste hylde

Når du er kunde hos ADDvision tilstræber vi, at flere konsulenter kender til din løsning og dermed, at din support er vidende, hurtig og effektiv. Vi sammensætter en supportaftale ud fra jeres behov og til en fast pris pr. måned.

Ekspertrådgivning i nærkontakt med dig og til tiden

Vi har overblikket og stor erfaring fra mange forskellige typer virksomheder på tværs af brancher. Vi er eksperter i at afdække den enkelte virksomheds behov og kan derfor vejlede din virksomhed igennem beslutningsprocessen. Vores rådgivning er kontant og præcis.

Fast pris – uden overraskelser

Vi indgår gerne en fast aftale, så du kender dit IT-budget. Med vores forskellige supporttilbud kan vi give dig det mest hensigtsmæssige support set-up for din virksomhed.

Sikker drift

Vælger du at outsource din IT-infrastruktur til ADDvision overlader du hele eller dele af supporten og den løbende vedligeholdelse til os. Vi sørger for, at det hele kører og er sikkert.

Tryghed i hverdagen med lettilgængelig support

Hos ADDvision kender vi din løsning og vores danske IT-specialister sidder klar til at hjælpe med support netop, når du har behovet. Vi sammensætter en aftale, som passer lige til dig.

Kontakt Per for at høre mere ⤵

Per Steen Jensen
Senior Solution Architect – ERP
psjZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Onsite support – Hjælp på faste dage til en fast pris.

Onsite-support er en skræddersyet aftale om løbende hjælp ude i din virksomhed. Opgaverne kan være alt fra programmeringsopgaver til en printer der driller, vedligeholdelse og overvågning af infrastrukturen og enhederne. Du kan samle flere opgaver sammen, og vi kommer på aftalte dage og løser dem.

Se vores øvrige ERP-tilbud

Strategi og rådgivning

Business Central

Drift af eksisterende løsninger