Applikationsdrift

Slip de løbende forpligtelser vedrørende drift og sikkerhedsopdateringer – og få mere tid til udvikling af din virksomhed

Vælg en supportaftale til jeres behov

Driften af din virksomheds applikationer kan være et krævende arbejde som bl.a. omfatter installationer, konfigurationer, overvågning, patch/firmware opdateringer, dokumentation, ajourføring af viden og en generel vedligeholdelse af de underliggende systemer. Ofte lægger de operationelle opgaver beslag på mange ressourcer – hvilket gør tiden til det mere strategiske arbejde begrænset. Med outsourcing af applikationsdriften frigøres tid, I følger bedre med IT-udviklingen og kan øge fokus på mere strategiske områder.

Premium
Giver dig løbende assistance til drift, konfigurering, installationer, ændringer og rådgivning. Du har en fast konsulent hos os og en sikker drift via vores supportcenter. Det gør vi til en fast månedlig pris. Løsningen vælges typisk ved ingen/en meget lille IT-afdeling eller hvis du overvejer at nedskalere din egen IT-afdeling.
Standard
Giver dig det rette mix af basis og IT-sikkerhedsydelser til dig, som f.eks. overvågning, løbende opdateringer, backup og kontrol samt 24/7 adgang til vores supportcenter. Du har en fast konsulent hos os. Det gør vi til en fast pris. Løsningen vælges typisk ved en mindre IT-afdeling eller når IT-drift fylder for meget og IT-udvikling for lidt.
Basic
Giver dig et sikkerhedsnet under din IT-løsning.
Vi sørger for overvågning og tilgang til din IT, og du har fri adgang til support i vores åbningstid. Du betaler typisk en fast lav ydelse samt for medgået tid på de opgaver, du aktivt vælger at lade os udføre. Løsningen vælges typisk ved ad-hoc brug for IT-assistance.

Dine fordele med gennemtænkt applikationsdrift tilpasset din virksomhed

Pålidelig drift

Kontinuerlig overvågning af tilgængelighed og sikkerhed. Vores supportcenter og driftskonsulenter sikrer, at kapaciteten til dine applikationer altid er på et sikkert IT-sikkerheds- og Governance niveau. 

Øget strategisk fokus

Få mere tid og overskud til det strategiske arbejde. Vores supportcenter sikrer driften og tager action ved alarmer. Samtidig tager din faste konsulent hånd om de løbende opgaver og ændringer.

Fast pris – uden overraskelser

Vi indgår gerne en fast aftale, så du kender dit IT-budget. Med vores palette af driftspakker kan vi give dig den mest hensigtsmæssige måde at drive dine applikationer på.

Dedikeret konsulent

Du får en fast konsulent, som kender og forstår netop din forretning og IT-landskab. Vi rådgiver dig også om det strategiske og taktiske, så vi sikrer din IT-løsning følger med jeres strategiske udvikling.

Få adgang til den nyeste teknologi

Outsourcing af din applikationsdrift til ADDvision giver adgang til vores IT-specialister samt de nyeste teknologier og værktøjer. Det giver jer særligt gode muligheder for altid at være up-to-date og få glæde af de muligheder, der findes på markedet.

Kontakt Nicki for at høre mere ⤵

Nicki Bjerg
Commercial Director (CCO)
nicki.bjergZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Øget IT-sikkerhed

Oplever du det kan være svært at være up-to-date med sikkerheden på IT-området og de udefra kommende krav, der konstant bliver større og større? I mange virksomheder er netop IT-systemet en akilleshæl samtidig med, at truslen fra hackere vokser. Med outsourcing af applikationsdriften kan sikkerheden øges. Din IT er her under konstant overvågning, opdateret og vores eksperter ved straks, hvad der skal gøres, hvis alarmen går.

Se vores øvrige IT-outsourcing løsninger

IT-brugersupport

IT-infrastruktur drift

IT-projekter og implementering