Public cloud

Økonomisk effektivitet og stor skalerbarhed

Udnyt fordelene med Microsoft Azure

Public cloud er den mest udbredte form for cloud hosting. Her får din virksomhed adgang til en fuld udstyret værktøjskasse, et kæmpe udvalg af services og nærmest uendelige skaleringsmuligheder. Du betaler kun for det du bruger, og din virksomhed er lynhurtigt klar til spidsbelastninger. I en public løsning deler mange virksomheder de samme cloud-ressourcer. Din konto administreres typisk via en webbrowser og dine brugere får adgang via internettet.

Vi er eksperter i design, implementering, udvikling og drift af Microsoft Azure løsninger. Det gælder både Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software as a Service (SaaS). Vi har stor erfaring med at finde frem til den rette løsning, som understøtter din forretning bedst muligt.

Se mere om de mange fordele med Microsoft Azure og et fast defineret leverancekoncept.

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en cloud-platform…

Fastdefineret leverancekoncept

Når vi får ansvaret for at…

Dine fordele med gennemtænkt public cloud hosting gennem ADDvision

Fleksibel og nem tilgang

Få adgang til en skalerbar platform og reducere time-to-market.  Med vores supportcenter sikrer vi, der altid er menneskelige ressourcer til at kunne reagere, hvis der sker pludselige behov for at ændre på din IT- infrastruktur

Pay-as-you-go

Med en pay-as-you-go aftale betaler du efter forbrug. Med Azure Cost Management kan vi lave budgetstyring og hele tiden have kontrol over jeres Azure forbrug. Vi modtager alarmer, når dit Azure forbrug nærmer sig det budgetterede, og kan dermed reagere og være på forkant med udviklingen.

Slip for vedligeholdelse af servere

Få nem adgang til færdigbyggede cloud tjenester og slip for administration og vedligeholdelse af infrastruktur. Vi kan hjælpe din virksomhed med at udpege de cloud tjenester, der kan give en konkurrencemæssig fordel og understøtte eksekveringen af jeres strategi

Undgå investering i servere og øvrigt hardware

Ved at anvende en public cloud løsning betaler du efter forbrug. Du slipper for at investere i dyre servere og it-udstyr, da disse ressourcer leveres eksternt og skalerbart af cloud-udbyderen. Dermed kan du i højere grad fokusere dine ressourcer på din kerneforretning.

Hvornår bør du vælge public cloud?

Public Cloud åbner dørene for digital transformation for din virksomheds IT. Det er vigtigt, at du indledningsvis får et overblik over dit IT-systemlandskab og får afklaret om dine systemer er Cloud Ready. ADDvison kan hjælpe med at få kortlagt din virksomheds nuværende situation og herefter hjælpe jer ud i  en public cloud arkitektur, hvor en masse muligheder åbner sig.

Kontakt Brian for at høre mere ⤵

Brian Egegaard
Senior Sales Executive
brian.egegaardZXCaddvisionCXZdk
+45 4320 6020

Ekspertrådgivning i nærkontakt med dig og til tiden

Hos ADDvision får du en fast konsulent, som kender og forstår netop din forretning. Vores team af IT-specialister er meget serviceorienterede og yder letforståelig IT-rådgivning indenfor den aftalte tid.

Se vores øvrige cloud hosting løsninger

Private cloud

Hybrid cloud

Virtual desktop