Totalløsning med automatiserede arbejdsgange styrker konkurrenceevnen hos ADAX

 

ADAX

ADAX er blandt Nordeuropas førende taskeproducenter og forhandles i dag i mere end 500 butikker i Skandinavien og Tyskland samt på flere internationale webshops. Fra hovedkvarteret og det centrale lager i Roskilde leverer virksomheden tasker til det meste af verden. ADAX agerer i en branche, der kræver interessante og relevante varer på hylden hver dag. Overblik over salget, lynhurtige reaktioner og fejlfri leveringer er derfor virksomhedens livsnerve.

”Manuelle arbejdsgange var derfor ikke længere en mulighed hos ADAX, da de ikke kunne opfylde kundernes leveringskrav med papirbaserede arbejdsgange i forbindelse med salg, lager og vareforsendelse,” fortæller Senior Løsningsarkitekt  Per Steen Jensen fra ADDvision.” “Samtidig blev der også brugt meget tid på manuel indtastning og retning af de fejl, som nemt opstod som følge heraf. ADAX besluttede derfor i samarbejde med os at strømline og automatisere de vitale processer – fra sælgerne fik ordrer hos kunderne, til lagerstyringen, plukning og forsendelse af varerne.”

Samarbejdet

”Samarbejdet med ADDvision har givet os en masser af ny viden om, hvordan vi skal bruge vores løsning optimalt i forbindelse med vores salgs- og lagerprocesser. Det er netop de områder, som strategisk er de allervigtigst for os,” fortæller direktør og ejer Helle Silfen, ADAX A/S.

”ADDvision har en stor aktie i vores succes og i, at vi fastholder vores placering i førerfeltet. Ude hos kunderne giver vores sælgere hurtig og effektiv service med mobiltelefoner og stregkodescannere – de giver svar med det samme på leveringstid og lagervarer, og får sendt ordrebekræftelsen til kunden. Leveringsprocessen er altså i gang, før sælgeren går ud af døren. Det har virkelig sat fart på vores leveringshastighed. God service er vores vigtigste konkurrenceparameter. Totalløsningen betyder, at vi er godt på vej mod pletfri service, og dermed også en styrket konkurrenceevne”

Vil du læse mere om vores andre cases?