Support fra ADDvision skaber tryghed hos SELECT Sport

Succesfuld lagerstyring

SELECT Sport har hovedlager i Glostrup. Herfra sælges årligt mere end tre millioner bolde samt et stort udvalg af andre sportsartikler til 60 lande. De håndsyede bolde til holdsport er anerkendte som et af branchens førende kvalitetsmærker. Med mange leverancer hver dag er det meget vigtigt for SELECT Sport at levere de rigtige varer til tiden. Derfor har de med succes samarbejdet med ADDvision om implementering af ADDvision Barcode online lagerstyringsløsning (WMS), som blev integreret mod SELECT Sport’s ERP system på lagrene i Danmark, Tyskland & USA. Løsningen har mødt kravene fra SELECT Sport om effektive arbejdsgange, øget leveringssikkerhed, bedre overblik og fremfor alt, stabil drift af deres leverancer.

Hurtigt support og sikker overvågning
Samarbejdet med ADDvision omfatter også løbende support på- og opgradering af SELECT Sports IT-platforme, så IT-sikkerheden på platformen opfylder de høje standarder, der findes i dag. Løsningen står ”on-prem” hos SELECT Sport.

”Vi supporterer både kunden remote og direkte ude på deres lokation. Vi vælger altid den løsning, som passer bedst til kundens strategi,” fortæller Frederik Pedersen som er fast konsulent på samarbejdet med SELECT Sport. ”Vi yder løbende en række services som håndtering af licenser, backup, overvågning af udstyret m.v. og står samtidig klar til at rykke hurtigt, når der er behov for det.”

Tryghed hos SELECT Sport

Samarbejdet med ADDvision skaber tryghed hos SELECT Sport. Det giver både sikkerhed for høj oppetid, styr på opgraderinger og backup samt overvågning, så ADDvision kan reagere hurtigt ved alarmer. Dermed kan SELECT Sport holde fuld fokus på deres kerneforretning i sikker forvisning om, at deres IT-løsning fungerer som et solidt fundament under forretningen.

Vil du læse mere om vores andre cases?