Dedikeret samarbejde og stærkt leverance set-up skaber mærkbar værdi hos Profil Rejser

 

Profil Rejser

Profil Rejser er et af Danmarks førende rejsebureauer og kunne i 2022 fejre 40 års jubilæum. Her har man en stærk passion for at rejse, og målet at være Danmarks bedste rejsebureau. Den ambition skaber rammerne for kontinuerligt at tænke nyt og sikre kvaliteten til glæde for kunderne.

Det var også med et ønske om høj kvalitet, nytænkning og fokus på de teknologiske muligheder, man valgte at indgå aftale med ADDvision (Microdata) om outsourcing af rejsebureauets IT.

“Vi har altid været i gode hænder hos ADDvision og fået den høje kvalitet i vores løsninger, vi har efterspurgt,” fortæller CFO Tina Grønkjær fra Profil Rejser. ”For os hænger det tæt sammen med, at vi både oplever et empatisk og tæt samarbejde, et dokumenteret stærkt leverance set-up og en samarbejdspartner som har overblikket til at tilbyde netop den IT-løsning, vi har størst glæde af – både på kort og lang sigt”

Samarbejdet 

Samarbejdet med Profil Rejser har udviklet sig over årene og løbende tilpasset sig de konkrete behov. ”Vi tager altid udgangspunkt i kundens overordnede strategiske målsætninger og bygger en agil løsning, så den understøtter forretningen bedst muligt,” fortæller Senior Sales Executive Brian Egegaard fra ADDvision. ”Hos Profil Rejser er der et særligt behov for at kunne skalere op/ned, da man ofte har flere deltidsansatte i ferieperioder. Vi har stor glæde af at kunne byde ind med vores særlige erfaring med drift af forretningskritiske systemer til rejsebranchen.”

Profil Rejser startede ud med en private cloud løsning baseret på Citrix Workspace til fuld drift af alle de forretningskritiske områder. Den løsning er nu udbygget med en Microsoft 365 løsning i et hybrid set-up, hvor alle de enkelte cloud tjenester (så som Exchange, SharePoint, Teams m.v.) løbende vil blive implementeret hos Profil Rejser. Den del hostes i en public cloud hos Microsoft med backup hos ADDvision.

”Vi arbejder altid med redundante data i et to center set-up, da det giver en ekstra sikkerhed for vores kunder,” siger IT-specialist Mike Pedersen, som er kundens faste konsulent hos ADDvision. ”Det er meget motiverende at være tæt på vores kunder og dermed kunne byde ind med de rette værktøjer og innovative løsninger på rette tid. Det sætter både kunden og vi stor pris på.”   

Vil du læse mere om vores andre cases?