Stridsøkser, ringbrynjer, kranier … og gule post-its. Iron Fortress blev 50% hurtigere med ny løsning.

 

IRON FORTRESS

Iron Fortress er en af verdens mest interessante producenter af LARP-udstyr – og en dansk virksomhed, der både udvikler, producerer, sælger og distribuerer udstyr til Live Action Role Playing over hele verden. I et design, der er karakteriseret ved høj funktionalitet, kreativitet og sikkerhed.

ADDvision var ikke billigst. Til gengæld var de bedst. Vi var gået i gang med et andet firma, der bare ikke overholdt deadlines. Man er tit fristet af “et godt tilbud”, men man risikerer hurtigt at tabe både tid og penge, hvis løsningen ikke virker og aftalerne ikke holdes og alting er forsinket. Det var vores læring, så vi kontaktede ADDvision og fik en aftale i hus med dem.

 

Samarbejdet

“Vi er utroligt tilfredse med samarbejdet med ADDvision. Udover, at vi har fået en løsning, der dagligt gør en stor forskel for os, så har vi en partner, der er klar med det samme, når vi har spørgsmål. De er simpelthen utroligt hjælpsomme, og vi vurderer dem til UG med kryds og slange.”
Jais Lindquist, Iron Fortress

“Løsningen var enkel og effektiv. ADDvision stod for systemet, processer og integrationen. Pluksedlerne blev udskiftet med håndscannere, lageret fik stregkoder og access points. I stedet for at memorere tusindvis af placeringer, har medarbejderen nu pluklisten direkte i scanneren … som for resten også viser den hurtigste rute til produkterne. Efterhånden som varerne bliver samlet, opdateres ERP-systemet automatisk. Det er fejlfrit, og endnu en opgave, som medarbejderne trygt kan overlade til systemet. Det frigør tid til at videreudvikle, hvordan lageret bedst kan håndtere og bidrage til den gode kundeoplevelse.”

Vil du læse mere om vores andre cases?